Luova johtaja / tekijä itse

Olen 37-vuotias (oikeasti 25 + muutama kesä päälle) tyttölapsi Aurasta. Toiminimen olen laittanut pystyyn vuonna 2011, kun opiskelin Turun ammattikorkeakoulussa digitaalista markkinointiviestintää. Olen valmistunut tradenomiksi vuonna 2013.

Kutsun itseäni ennemmin tekijäksi kuin yrittäjäksi. Mitä sitten voin tehdä? Markkinointia, mainontaa, lehtien taittotöitä, suunnitella erilaisia materiaaleja printtiin ja nettiin, kuten käyntikortteja, mainoksia, roll-upeja, logoja, messuseinät jne. Myös erilaisten aikataulutusten suhteen voin auttaa, Excel on ”salainen” intohimoni (lähipiirini voisi väittää, ettei se kovin salainen ole).

Ota rohkeasti yhteyttä, ja kerro miten voin auttaa sinua! Kerro ideasi, ajatuksesi ja mietitään yhdessä, miten se toteutetaan. 

Voiko työstään tykätä? Kyllä voi! Rakastan työtäni. Jokainen päivä on erilainen, ja saan itse aika pitkälle määritellä työaikani, ja tämän takia usein myös kiireellisten töiden tekeminen onnistuu nopeasti. Taittotyöt olen alunperin aloittanut vuonna 2009, tilanne tuli aikalailla puskista. Tuolloin minulla ei ollut mitään kokemusta ja olin juuri laittanut hakupaperit kouluun. Eräästä yhdistyksestä, johon kuulun, heitettiin pallo suuntaani, että alkaisinko taittamaan lehteä. Kävin vanhan taittajan luona opettelemassa taittoa, kynä sauhusi, kun kirjasin muistiinpanoja ylös. Paljon on tuosta ajasta edetty ja opittu asioita, tekemällä ja opiskelemalla oppii. Aina on opittavaa ja jatkuvasti pitää kehittää itseään. ”Kehitys loppuu tyytyväisyyteen” 😉

Työhistoriaa

Virallisen työurani olen aloittanut 1998, setäni ja hänen vaimonsa huoltoasemalla. Olen työskennyt huoltamoilla 1998-2005. Sen jälkeen olen toiminut hallintoassistenttina, käynyt Aker Yardsin putki- ja koneasentajan koulutuksen, ollut laivaputkiasentaja, ajojärjestelijä, vuokrafirman kautta customs clearance broker sekä AMK:in työharjoittelun suoritin tuotantoassistenttina.

Muuta

Koirat kuuluvat isona osana elämääni, se on minulle enemmän elämäntapa kuin harrastus. Koirien kanssa harrastan erilaisia lajeja. Lisäksi harrastan thainyrkkeilyä, joogaan kotona sekä käyn tietysti lenkillä koirien kanssa.